+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Villa Evžen Recenzje

Ocena hotelu

91%
Znakomicie

by 12 reviews

  • Personel

    88%
  • Czystość

    97%
  • Wyposażenie

    83%
  • Komfort

    96%
  • Cena

    90%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • grupa przyjaciół
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anna

para, 11.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Skoro vše bylo v pořádku . Ubytování na jedničku.

  • Chyběli nám noční stolky u postelí .A snídaně si myslím jsou zbytečné.Je inzerovaný bazén a ten je úplné jinde.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 28.3.2016

Bratislava Slovensko

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Iva

rodzina ze starszym dzieckiem, 28.3.2016

Havirov Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 28.2.2016

Ostrava Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 30.12.2015

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.11.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marketa

para, 12.5.2015

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • Perfektní umístění, prostorný slušně vybavený designový apartmán (jen ty odporné historizující nálepky kdyby odlepili), skvělá koupelna s velkou vanou a skvěle vyřešeným sprchovým koutem, vstřícný personál

  • Nepostačující minilednička, bez velkých talířů, snídaně končí v 8:30

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Iveta

rodzina ze starszym dzieckiem, 13.2.2015

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • V hotelu se nám vše líbilo, byli jsme velice spokojeni.

  • Na stránkách vily Eugen je prezentován bazén, whirlpool, sauna jako součást hotelu, avšak vše je umístěno v přibližně 50 m vzdáleném lázeňském domě. V noci se dvakrát spustil ve vile alarm, bylo to nechutné. A ani náznak nějakého odškodnění ze strany personálu.

Personál
7
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Marcel

para, 20.9.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Jídlo nestojí za nic. Vilu Evžen nabízejte bez snídaně (nešlo pozřít za komunistů by to asi bylo v pohodě). Jídlo kazí celkový dojem z pobytu. Měli jsme pouze snídaně, ale i ty jsou strašné. Snídaně ve formě pomazánek (rybičková, vajčková, rozhůda atd.) bez chuti a plné ztuženého tuku. Pařížský salát se v útrobách dlouho nezdržel. Co se týče ubytování bylo báječné. Zvláště bych vyzdvihl paní pokojskou pokoje č. příroda a historie byla úžasná.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Luboš Cicvárek

para, 18.7.2014

Čeština

  • Cena ogólna
76 %
  • Apartmán super, parkování také

  • Nabízí se bufetové snídaně, což není úplně pravda. Bufet je pouze zelenina a jeden druh ovoce, máslo a pečivo, káva, čaj. Faktická snídaně je výběr z pěti možností.

Personál
7
Služby
4
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Robert Zlocha

dorośli, 6.10.2013

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonim

para, 26.7.2013

Polski

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.