+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Lázeňská vila Eugen Bewertungen

Hotelbewertung

91%
Perfekt

by 13 reviews

  • Personal

    89%
  • Sauberkeit

    97%
  • Ausstattung

    84%
  • Komfort

    96%
  • Preis-leistungverhältnis

    91%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Gruppe von Freunden
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 17.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anna

Älteres Paar, 11.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Skoro vše bylo v pořádku . Ubytování na jedničku.

  • Chyběli nám noční stolky u postelí .A snídaně si myslím jsou zbytečné.Je inzerovaný bazén a ten je úplné jinde.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 28.3.2016

Bratislava Slovensko

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Iva

Familie mit Kindern, 28.3.2016

Havirov Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonymus

Familie mit kleinen Kindern, 28.2.2016

Ostrava Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 30.12.2015

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 22.11.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marketa

Älteres Paar, 12.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Perfektní umístění, prostorný slušně vybavený designový apartmán (jen ty odporné historizující nálepky kdyby odlepili), skvělá koupelna s velkou vanou a skvěle vyřešeným sprchovým koutem, vstřícný personál

  • Nepostačující minilednička, bez velkých talířů, snídaně končí v 8:30

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Iveta

Familie mit Kindern, 13.2.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • V hotelu se nám vše líbilo, byli jsme velice spokojeni.

  • Na stránkách vily Eugen je prezentován bazén, whirlpool, sauna jako součást hotelu, avšak vše je umístěno v přibližně 50 m vzdáleném lázeňském domě. V noci se dvakrát spustil ve vile alarm, bylo to nechutné. A ani náznak nějakého odškodnění ze strany personálu.

Personál
7
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Marcel

Älteres Paar, 20.9.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Jídlo nestojí za nic. Vilu Evžen nabízejte bez snídaně (nešlo pozřít za komunistů by to asi bylo v pohodě). Jídlo kazí celkový dojem z pobytu. Měli jsme pouze snídaně, ale i ty jsou strašné. Snídaně ve formě pomazánek (rybičková, vajčková, rozhůda atd.) bez chuti a plné ztuženého tuku. Pařížský salát se v útrobách dlouho nezdržel. Co se týče ubytování bylo báječné. Zvláště bych vyzdvihl paní pokojskou pokoje č. příroda a historie byla úžasná.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Luboš Cicvárek

Älteres Paar, 18.7.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Apartmán super, parkování také

  • Nabízí se bufetové snídaně, což není úplně pravda. Bufet je pouze zelenina a jeden druh ovoce, máslo a pečivo, káva, čaj. Faktická snídaně je výběr z pěti možností.

Personál
7
Služby
4
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Robert Zlocha

Junges Paar, 6.10.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonymus

Älteres Paar, 26.7.2013

Polski

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.